Gegevens

Je bent geïnteresseerd in onze producten maar je hebt nog een vraag. Neem dan vooral contact met ons op! Snelheid heeft niet onze prioriteit, maar wel de kwaliteit van het antwoord. Dus als je telefonisch contact zoekt dan krijg je geen vriendelijke stem van een exotische dame die snel, charmant maar ondeskundig uw vraag noteert of een antwoord opleest. Wij nemen de tijd om je vraag naar alle tevredenheid te beantwoorden.

Wij zitten ook regelmatig op de fiets waardoor wij telefonisch niet altijd bereikbaar zijn. Daarom vragen wij je zo veel mogelijk via de e-mail contact met ons te leggen. De techniek doet dan het werk. Tijdens onze rit komt je vraag bij ons binnen en krijg je in eerste instantie een automatisch antwoord waardoor je weet dat je verzoek is aangekomen. Met frisse zin, na het douchen, maken wij dan de tijd om op je mail te reageren. Vind je het prettig dat er telefonisch contact op volgt? Geef dit dan aan in de e-mail.

Contact
Vragen kun je stellen via email en al we niet op de fiets zitten zijn wij telefonisch bereikbaar. ‘Handgeschreven’ brieven zijn natuurlijk ook welkom.

Email: info@blueonbike.nl
Telefoon | WhatsApp: 0031644330852
Postadres: De Kuil 2, 1611 KS Bovenkarspel

Bedrijfsgegevens blueOn bike
Bank Iban: NL77 RABO 0150 9441 52
Bic: RABONL2U
KvK-nummer: 50580817
BTW-nummer: NL128.672.274.B01
Adres: De Kuil 2, 1611 KS Bovenkarspel