Giro della Casa | de laatste rit van blueOn

Op zaterdagmiddag 25 november vieren met Giro della Casa het moois dat blueOn ons gebracht heeft. Iedereen is welkom bij ons thuis in Westfriesland voor een rit, bbq en borrel. Wie moraal heeft kan savonds mee naar Enkhuizen voor de jubileum editie van de Noord Hollandse wielerquiz. Afhankelijk van het weer en deelnemers rijden een of twee mooi routes door Westfriesland.

Het programma zal er ongeveer zo ongeveer uit zien:
Giro di Casa  | Huize Sneeboer Grootebroek  | Fietsen 14u – bbq en borrel 16u – 20u
NH Wielerquiz | Cafe Bok Enkhuizen | Aanvang 20:30uur

Het opruimen van de laatste kledingstukken met 50% korting is begonnen
. Wellicht kan mijn moeder je nog iets moois toe sturen. Ik vond ook nog een doos met klassieke koerspetjes, die vind je nu ook op de website.

En nu? U moet opzoek naar een nieuwe kleding en ik? Voor mij is er een spannende periode aangekomen, een waar ik al een tijdje naar uit keek. Nu blueOn bike zo goed als afgerond is en de zomer voorbij is ben ik op zoek naar de juiste afslag. Er zijn een aantal voor de hand liggende keuzes maar ik ben weer helemaal vrij en neem rustig de tijd. Misschien komt er wel een route uit waar ik nooit aan gedacht had. Ik ben in gesprek meet verschillende mensen om mij heen om te horen waar anderen naar zouden kijken als ze mij waren. Mocht jij een idee hebben, voor de hand liggend of juist niet, dan hoor ik het natuurlijk graag.

Volta ao Algarve | ‘18 Natuurlijk blijven we de Volta ao Algarve bezoeken om lekker te fietsen, eten en koers te kijken. We gaan volgend jaar van 14 t/m 22, mocht je zin hebben om mee te gaan neem dan even contact op.

Groet,

Paul