Het beste cadeautje voor je moeder

Dus jij Paul, denk te weten wat het beste cadeau voor mijn moeder is? Je kent haar niet eens en zo wie hoe ga je dat nu nog regelen?

Dit is vast ongeveer wat er bij jou op kwam toen je de titel van het bericht las, of niet?

Ik denk te weten dat dit cadeau je moeder heel erg blij gaat maken, dus alsjeblieft geef het haar morgen of later deze week. Als jij dat doet dan krijg jij van mij 25% korting op je bestelling via blueOn bike de komende week.

HET CADEAU
Je kunt je moeder een parfum geven, sokken, chocola of bewijze van spreken een blueOn fietsbroek maar ik weet zeker dat je moeder nog veel vrolijker wordt van het volgende: Doe iets met je moeder wat jullie normaal niet doen, wat mag je zelf bedenken, en als jij mij verteld wat jullie gedaan hebben dan krijg jij de kortingscode opgestuurd.

Het moet dus echt iets wat jullie nooit meer doen, het hoeft niet speciaal te klinken hoor maar gewoon iets waar je je moeder blij mee maakt.

Voorbeelden: Woon je in Limburg, neem dan samen de auto en ga lekker uitwaaien aan de kust in Zeeland. Geef haar een knuffel als dat al jaren geleden is. Stap laat in de avond op de fiets met haar achterop en ga een borreltje doen in een kroeg. Of pak je moeder morgen vast en neem haar mee naar buiten tijdens een stortbui en laat je drijfnat regen. Kortom doe samen iets geks of iets wat je al jaren niet meer doet.

Laat ons in een paar regels weten wat jullie gedaan hebben in een berichtje naar moederdag@blueonbike.nl en jij ontvangt de 25%korting op je bestelling komende week.

Groetjes,

Paul

*Mocht je geen moeder meer hebben dan vind ik dat erg jammer voor je en krijg je natuurlijk ook de korting als je een berichtje stuurt.
** De Moederdag actie loopt tot 18 mei 2014, iets speciaals aan haar geven mag natuurlijk altijd.