Jeuuhhh

Met blueOn heb ik de afgelopen jaren kleine stapjes kunnen maken maar nu staan we aan de vooravond van een grote stap. Begin 2015 vielen de puzzelstukjes op zijn plek en met trots kan ik je vertellen dat vanaf April 2015 de blueOn kleding in Nederland gemaakt word. Ja, je leest het goed, gemaakt in Amsterdam!

Wat hier aan vooraf ging en waarom dit zo mooi is vertel ik je de komende weken in kleine stukjes. Vanaf volgend week hebben we de eerste kledingstukken klaar om daarmee de klanten die hier op staan te wachten belonen voor hun geduld.

Het is bijzonder hoeveel geduld de verkooppunten en sommige klanten de afgelopen maanden hebben opgebracht. Ik ben jullie/ze daar erg dankbaar voor en gelukkig kan ik dit geduld belonen met veel moois voor nu en in de toekomst. Nu de kleding zo dicht bij huis gemaakt word is het een stuk makkelijker om de idee├źn van papier op de fiets te krijgen. Snel meer….

Groet,

Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>