Kindjes

We hebben veel te vieren want er zijn mooie dingen gebeurd. Veruit het belangrijkste is dat mijn Astrid in verwachting is. Eind september gaat ons leven op de kop en we kijken hier erg naar uit. Tot die tijd moet er flink wat gebeuren in het huis waarvan  we eind februari de sleutels hebben gekregen. Mede door deze gebeurtenissen is het de afgelopen tijd naar buiten toe wat rustiger rond blueOn geweest.

HET NIEUWSTE KINDJE
Met de Mernio jas hebben we een nieuw kindje aan de blueOn collectie toegevoegd. De jas is er zowel in een dames als heren model. De uitvoering is in klassiek zwart en gemaakt van een dikkere, elastische en ademende merino mix. Van deze jas hebben we de eerste stuks in voorraad en in Amsterdam wordt er hard gewerkt aan de volgende serie. We kunnen inmiddels al een aantal liefhebbers blij maken met de jas. Vraag jij je af hoe hij er uitziet? De foto’s volgen snel maar is je interesse al gewekt stuur dan een berichtje en ik zorg dat je de jas thuis kan bekijken, bevoelen en passen.

INSTAGRAM OVERNAME
Instagram, een ideale manier om te laten zien wat er zoal gebeurd. Ik gebruik het bijvoorbeeld tijdens ritjes om de mooie momenten te delen. Voor wie het niet kent:https://www.instagram.com/blueonbike/.

In mei draait de blueOn instagramaccount niet om wat ik mee maak maar laten we zien hoe er van blueOn genoten word. De leuke momenten en herinneringen van onze klanten dus. Als je een mooie foto hebt met een blueOn product, die tijdens een blueOn evenement geschoten is of het blueOn gevoel in jouw ogen weergeeft dan ontvang ik die graag van je. Stuur de foto of een link naar paul@blueonbike.nl. 

Om je te belonen krijgt iedereen die voor 10 mei een foto aanlevert  een paar merino sokken cadeau of 25% korting bij de volgende bestelling*.

Groetjes, Paul

*Ben je vaste klant bij 1 van de verkooppunten dan ontvang je een bon voor de sokken of de 25% korting op de blueOn producten zodat je die daar kunt verzilveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>