Mijn verhaal

 

Elk jaar hoor je van een aantal sporters die na het beëindigen van hun actieve carrière geen raad weten met het leven waarin ze belanden. Ik Paul Sneeboer oprichter van blueOn bike heb hier geen last van gehad.

13 jaar heb ik als wielrenner topsport beoefend. Waaronder vier hele mooie jaren in Portugal als Professional. Na een moeilijke keuze om te stoppen heb ik mij gericht op het afronden van mijn studie Commerciële Sport Economie aan de Johan Cruyff University. In juni 2010 rondde ik deze studie succesvol af waarna ik me met al mijn energie richtte op het opstarten van blueOn bike. Een wielerkleding merk met hoogwaardige fietskleding binnen een concept dat draait om het genieten van zowel op als naast de fiets.

WIJ. Wij starten dit bedrijf vanuit de realiteit en blijven met twee benen op de grond staan. Behalve als we op de fiets zitten! Dan dromen we over een gezond bedrijf en een glimlach op het gezicht van iedere klant. Stap voor stap wordt deze droom werkelijkheid, zoals starten met zijwieltjes om ooit zelfstandig de berg af te dalen.

Anders dan anderen. Dat zou je speciaal kunnen noemen, maar zo zien wij onszelf niet. Wij zijn die gek die urenlang op de fiets zit. Voor de buitenwereld misschien gek maar wij weten hoe lekker het voelt om zwetend, vermoeid, maar voldaan thuis te komen.

Wij spreken niet uit waarom wij anders zijn, wij doen ons ding en eenieder is vrij om daar zijn gedachte bij te hebben. Het uitgangspunt is genieten. Genieten van je kleding die perfect past en goed aanvoelt.

Wij, zijn ik en de personen waar mee ik samenwerk.

Veel plezier op de site en natuurlijk op de fiets,

Paul