Week van de Apotheker

Deze week ontvangen nieuwe klanten 30% korting op het complete assortiment van blueOn, bestaande klanten ontvangen zelfs 40%. 

Vorige week had ik een leuk gesprek met een collega waarbij we o.a. over “opruiming en sale” spraken. Ik vertelde dat ik met blueOn niet aan “opruiming en sale” denk omdat de kleding elk jaar gewoon door blijft lopen. Het komt wel eens voor met boeken en andere tijdelijke producten maar op de wielerkleding is dit niet van toepassing geweest. Het doorlopen van de kleding heeft veel voordelen, toch kwam mijn collega met een voorbeeld waardoor ik toch begon te twijfelen.

Volgens hem komt het regelmatig voor dat een klant eerst een product koopt in de opruiming en daarna  vaste klant wordt. Ik dacht even terug en besefte dat dit mijzelf ook meerdere malen was overkomen.

Hij stelde het voor als een Massi die aan het begin van het seizoen binnen het peloton wat korting gaf op zijn apotheek. In zekere zin is het plezier dat mijn klanten aan de blueOn kleding beleven hetzelfde als de doping kuurtjes die Massi verkocht. Wie meer plezier aan het fietsen beleeft zal waarschijnlijk ook regelmatiger op de fiets zitten waardoor je na verloop van tijd makkelijker fietst. Het zelfde resultaat als doping dus.

Daarom nu voor het eerst aan het begin van het seizoen een week korting op uw kuurtje fietsplezier bij blueOn. De korting van 30% is standaard verwerkt op het gehele assortiment en bestaande klanten krijgen de 10% extra korting als zij inloggen.

Ben je vaste klant bij een van onze de verkooppunten? Breng dan dit verhaal van “de week van de apotheker” naar voren en je krijgt daar ook de korting.

Groetjes en veel plezier met plannen van mooie ritten voor komend jaar,

Paul