BLUEON x ALWT Roadtrip | '13

BLUEON X ALWT ROADTRIP | '13

Afgelopen zondag heb ik samen met de jongens van ALTW bedacht dat we toch wel graag naar de Tour willen. Loop je met hetzelfde gevoel dan ben je van harte welkom om mee te gaan in de laatste week van de wedstrijd.

We vertrekken woensdag de 17de rond de middag vanuit Amsterdam en rijden over de A2 richting het zuiden. Als je met je slaapzak en tentje klaar staat dan kan je opstappen. Als we genoeg ruimte hebben (of maken) dan kunnen de fietsen ook mee want als je dan toch aan de voet van Alpe d'Huez staat dan zal het toch wel kriebelen.

Donderdag komt het spektakel twee keer aan ons voorbij op de 'Nederlandse berg'. Omdat het feestje donderdag nog wel even door zal gaan vertrekken we vrijdagochtend weer richting Nederland zodat we aan het begin van de avond weer thuis zijn.

Samenvattend van 17 t/m 19 juli, blueOn roadtrip naar de Tour met een groepje liefhebbers. Wil je mee, stuur me dan voor het einde van de week een berichtje naar paul@blueonbike.nl laat meteen even weten of je een auto beschikbaar hebt en of je je fiets mee wilt nemen.

Ook voor dit ritje geldt natuurlijk ook, samen uit samen thuis en de kosten worden uiteraard gedeeld.

BLUEON X ALWT ROADTRIP | '13

Specificaties

Data: 17 t/m 19 juli
Locatie: Ergens op de Alpe
Vervoer: In overleg opstappen langs de A2
Kosten: Gedeeld
Aanmelden: paul@blueonbike.nl


Twitter