Giro Di Caffe - Ediz. 05 | '14 Giro Di Caffe - Ediz. 05 | '14 Giro Di Caffe - Ediz. 05 | '14 Giro Di Caffe - Ediz. 05 | '14

GIRO DI CAFFE - EDIZ. 05 | '14

In 2014 zijn we ook een dag te gast bij Jurrian van Bike Passion in Almkerk. Samen met espresso bar Hugo verzorgen we een leuke dag. We laten jou en andere liefhebbers die uit hele lang komen kennis maken met de mooiste plekjes uit de regio. Naast een ronde op de fiets staan gezelligheid, goede koffie en lekker eten natuurlijk op het menu.


Samen met Bike Passion en Hugo nodigen we uit voor 'Giro Di Caffè - Edizione NO 05 | '14' op zaterdag 8 maart. Een gezamenlijk rondje, omdat we allemaal van fietsen en koffie houden!

Van 11:00u inloop bij  Bike Passion voor koffie & instructies. Om 11:45u stappen we op de fiets voor een mooie ronde door de regio met een stop bij Hugo waar we verwend worden met een tweede kop koffie. Tussen 15:00u & 15:30 verwachte aankomsttijd en aansluitend eten bij Bike Passion tot ±18:00u.

Het rondje word verreden in groepjes van 5-6 liefhebbers en betreft routes vanuit Almkerk van ±60-70km en ±90-100km op basis van het: Samen Uit Samen Thuis principe.

GIRO DI CAFFE

In 2011 organiseerde we samen met De Eenhoorn en Pankra de eerste editie van Giro Di Caffè. Het werd een schitterende dag waarin we met een groep liefhebbers genoten van koffie en de fiets. Vanwege het succes organiseren we samen met enthousiaste partners verschillende ritten die in het teken staan van koffie en de fiets. Op de facebook.com/girodicaffe pagina vind je beelden en reacties over de voorgaande ritten.


OVER BIKE PASSION
Bike Passion is opgezet door Jurrian van der Pijl. Fietsen is je passie. Dus kies je voor kwaliteit. Bike Passion werkt met exclusieve merken. Alleen het beste is goed genoeg. We leveren niet alleen kant-en-klare fietsen. We bouwen de fiets desgewenst onderdeel voor onderdeel op. Helemaal afgestemd op jouw eisen en wensen.
Voor de juiste afstelling gebruiken we een uniek systeem. Gericht op het voorkomen of verhelpen van fietsklachten en beter presteren. In de werkplaats staat vakmanschap voorop. En je gaat niet naar huis voor je 100 % tevreden bent. Bike Passion is ook één van de plekjes waar je de blueOn kleding vind.

w. bike-passion.nl
f. facebook.com/fietspassie
a. Sjersestraat 35, Almkerk


OVER HUGO
Een espressobar met echt mooie koffie’s, cappuccino -zoals hij hoort met gestoomde melk, zonder cacao- heerlijke ambachtelijke taarten, gezonde broodjes voor de lunch en voor ‘s middags of ‘s avonds Italiaans Peroni bier en mooie wijnen voor een hele schappelijke prijs. Een krantje lezen, even snel een espresso, aanschuiven bij bekenden, even je mail checken, dat is Hugo.


Het oorspronkelijke idee wat wij, Robbert en Marloes, tijdens onze reis in Australië voor ogen hadden -meer dan espressobar met de best mogelijke koffie’s- is precies zo uitgepakt als we hadden bedacht. Iedereen is welkom!


w. espressobar-hugo.nl/
f. www.facebook.com/espressobarhugo
a. Grote Markt 24, Gorinchem
a. Markt 24, Oosterhout


 


 


 

GIRO DI CAFFE - EDIZ. 05 | '14

Specificaties

Geef aan welke route je wilt rijden, je kan op de dag zelf eventueel nog wisselen.

Datum:
Zaterdag 8 maart  '14

Verzorgd zijn:
Koffie & lekkers
Routes langs unieke plekjes
Maaltijd en drankjes na afloop
Exculsieve Giro Di Caffè koerspet

Mee brengen:
Fiets en Helm
Gezelligheid

Locatie:
Bike Passion Sjersestraat 35, Almkerk

Twitter