Giro Di Caffe - Ediz. Cycleyou | '13 Giro Di Caffe - Ediz. Cycleyou | '13 Giro Di Caffe - Ediz. Cycleyou | '13 Giro Di Caffe - Ediz. Cycleyou | '13 Giro Di Caffe - Ediz. Cycleyou | '13

GIRO DI CAFFE - EDIZ. CYCLEYOU | '13

De vierde editie van Giro Di Caffè word een speciale, het word er eentje voor liefhebbers van staal. Want na de rit zijn de kale Frame Challenge frames te bewonderen en kan je de bouwers ontmoeten. We zijn te gast bij Cycleyou een plek waar elke liefhebber van mooie fietsen zich thuis voelt. Op deze plek worden we verwend met gezelligheid, heerlijke koffie en lekker eten.


Samen met Cycleyou nodigen we je uit voor 'Giro Di Caffè - Edizione 4 op zondag 15 september. Een gezamenlijk rondje, omdat we allemaal van fietsen en koffie houden! Van 11:00u inloop bij  Cycleyou voor koffie & instructies. Om 11:30u stappen we op de fiets. Tussen 15:30u & 16:00u verwachte aankomsttijd en aansluitend onder het genot van een hapje de Frames bekijken en bouwers ontmoeten. De dag eindig rond ±18:00u.

Het rondje word verreden in groepjes van 5-6 liefhebbers en betreft routes vanuit Amsterdam van ±60-70km en ±90-100km op basis van het: Samen Uit Samen Thuis principe.


GIRO DI CAFFE
In 2011 organiseerde we samen met De Eenhoorn en Pankra de eerste editie van Giro Di Caffè. Het werd een schitterende dag waarin we met een groep liefhebbers genoten van koffie en de fiets. Vanwege het succes organiseren we samen met enthousiaste partners verschillende ritten die in het teken staan van koffie en de fiets. Op de facebook.com/girodicaffe pagina vind je beelden en reacties over de voorgaande ritten.


OVER CYLEYOU
Één van die speciale plekjes, die je eigenlijk geen fietsenwinkel kan noemen. Natuurlijk kan je er schitterende fietsen kopen, je zelf laten opmeten zodat je écht goed op de fiets zit en kan je er terecht voor eerlijk advies. Maar Jan Willem, Willemijn Anno en Lorenzo hebben vooral een sfeer gecreëerd waarin onder het genot van een goede espresso binnen paar minuten helemaal thuis voelt. Cycleyou is ook één van de plekjes waar je de blueOn kleding vind.
w. cycleyou.nl
f. facebook.com/cycleyouamsterdam
a. Schellingwouderdijk 339, Amsterdam


OVER FRAME CHALLENGE
De Frame Challenge is een competitie waarin Nederlandse framebouwers het tegen elkaar op nemen. Met het organiseren van de Frame Challenge wil blueOn bike de framebouwers en de liefhebbers dichter bij elkaar brengen en vooral de liefde voor het handwerk en staal met hen te delen. Op 15 september zullen ene aantal juryleden de ongespoten frames beoordelen en jij kan ze na afloop van de rit ook bewonderen bouwers ontmoeten.
w. blueonbike.nl/blog/frame-challenge
f. facebook.com/framechallenge

GIRO DI CAFFE - EDIZ. CYCLEYOU | '13

Specificaties

Geef aan welke route je wilt rijden, je kan op de dag zelf eventueel nog wisselen.

Datum:
Zondag 15 september '13

Verzorgd zijn:
Koffie & lekkers
Routes langs unieke plekjes
Maaltijd en drankjes na afloop
Exclusieve Giro Di Caffè koerspet

Mee brengen:
Fiets en Helm
Gezelligheid

Locatie:
Cycleyou
Schellingwouderdijk 339, Amsterdam

Twitter