Giro Di Caffe - Edizione Elian | '13 Giro Di Caffe - Edizione Elian | '13 Giro Di Caffe - Edizione Elian | '13

GIRO DI CAFFE - EDIZIONE ELIAN | '13

Vorig jaar organiseerde we samen met De Eenhoorn en Pankra de eerste editie van Giro Di Caffè. Het werd een schitterende dag waarin we met een groep liefhebbers genoten van koffie en de fiets.

Samen met ElianCycles en The Village nodigen we uit voor 'Giro Di Caffè - Edizione 2' op zondag 9 juni. Een gezamenlijk rondje, omdat we allemaal van fietsen en koffie houden!
Van 11:00u inloop bij Elian Cycles voor koffie & instructies. Om 11:45u stappen we op de fiets. Tussen 15:00u & 15:30 verwachte aankomsttijd en aansluitend eten bij Elian Cycles tot ±18:00u.
Het rondje word verreden in groepjes van 5-6 liefhebbers en betreft routes vanuit Maurik van ±60km en ±90km op basis van het.  Samen Uit Samen Thuis principe. Kosten voor de dag zijn €15,- p.p.


ELIANCYCLES
Gastheer van de dag is Elian in zijn thuishaven in Maurik. Elian ontwerpt en bouwt op originele wijze  unieke fietsen, vanuit stalen buis tot een naar eigen wens uitgevoerd model.  De essentie van zijn werk zit hem in het bouwen van een fiets naar wens en in dialoog met de eindgebruiker. In Maurik heeft Elian de rust, tijd en ruimte om zijn en uw droomfiets te realiseren. Tijdens de Giro heeft u de mogelijkheid zijn one-man-factory te bezoeken.  


Maurik is een kleine dorpskern in het fruitige Betuwe, het kenmerkt zich door de ligging aan de Rijn. Vanuit Maurik maken we een mooi tocht  over dijken, langs boomgaarden van appels, peren, pruimen, kersen en aardbeien,  en langs uitgestrekte weilanden.
w. eliancycles.com
f. facebook.com/Eliancyles
a. Prinsesmarijkelaan 42, Maurik

GIRO DI CAFFE - EDIZIONE ELIAN | '13

Specificaties

Geef aan welke route je wilt rijden, je kan op de dag zelf eventueel nog wisselen. Kies bij het afreken voor 'Contant bij afhalen' als je op de dag zelf wilt betalen.

Locatie:
Eliancycles Prinsesmarijkelaan 42, Maurik

facebook.com/girodicaffe

Twitter