Giro Di Caffe - Ediz. Lola | '13 Giro Di Caffe - Ediz. Lola | '13 Giro Di Caffe - Ediz. Lola | '13 Giro Di Caffe - Ediz. Lola | '13 Giro Di Caffe - Ediz. Lola | '13

GIRO DI CAFFE - EDIZ. LOLA | '13

Tijdens de derde editie van Giro Di Caffè, zijn we te gast bij Lola Bikes & Coffee en The Hague Fixed Gear in Den Haag. Het wordt weer een gezellige dag die geheel verzorgd voor liefhebbers van koffie en de fiets.

Samen met Lola en The Hague Fixed Gear nodigen we uit voor 'Giro Di Caffè - Edizione 3' op zondag 18 Augustus. Een gezamenlijk rondje, omdat we allemaal van fietsen en koffie houden! Van 11:00u inloop bij  Lola voor koffie & instructies. Om 11:45u stappen we op de fiets. Tussen 15:00u & 15:30 verwachte aankomsttijd en aansluitend eten bij Lola tot ±18:00u.

Het rondje word verreden in groepjes van 5-6 liefhebbers en betreft routes vanuit Den Haag van ±60-70km en ±90-100km op basis van het: Samen Uit Samen Thuis principe.
Een aantal rijders van The Hague Fixed Gear rijden met de groepjes mee jullie de mooiste weggetjes van Den Haag en omstreken te laten zien.


GIRO DI CAFFE

In 2011 organiseerde we samen met De Eenhoorn en Pankra de eerste editie van Giro Di Caffè. Het werd een schitterende dag waarin we met een groep liefhebbers genoten van koffie en de fiets. Vanwege het succes organiseren we samen met enthousiaste partners verschillende ritten die in het teken staan van koffie en de fiets. Op de facebook.com/girodicaffe pagina vind je beelden en reacties over de voorgaande ritten.


OVER LOLA
Lola bikes & coffee is opgezet door Arthur Wieffering en Reinier Hamel. Een plek voor echte verhalen, eerlijke en oprechte drijfveren, passie en plezier. Een plek die zich distantieert van nep en vals, onechte verhalen en geld verdienen ten kosten van anderen of ten kosten van kwaliteit. Lola is kritisch en op zoek naar kwaliteit. Daarbij gaat het ook vooral om het genieten daarvan. Lola is ook één van de plekjes waar je de blueOn kleding vind.

w. lolabikesandcoffee.nl
f. facebook.com/LolaBikesandCoffee
a. Noordeinde 91, Den Haag


OVER THFG
The Hague Fixed Gear, the meeting point for fixed gear riders in The Hague. Just ride.

f. facebook.com/fixedgeardenhaag


 


 

GIRO DI CAFFE - EDIZ. LOLA | '13

Specificaties

Geef aan welke route je wilt rijden, je kan op de dag zelf eventueel nog wisselen.

Verzorgd zijn:
Koffie & lekkers
Routes langs unieke plekjes
Maaltijd en drankjes na afloop
Exculsieve Giro Di Caffè koerspet

Mee brengen:
Fiets en Helm
Gezelligheid

Locatie:
Lola bikes & coffee Noordeinde 91, Den Haag

Twitter