Giro di Caffe | Meesterknecht '15 Giro di Caffe | Meesterknecht '15 Giro di Caffe | Meesterknecht '15 Giro di Caffe | Meesterknecht '15 Giro di Caffe | Meesterknecht '15

GIRO DI CAFFE | MEESTERKNECHT '15

In 2015 zijn we ook een dag te gast bij Meesterknecht in Amsterdam. Tijdens de Meesterknecht editie gaan we zo nu en dan van de verharde wegen af, niet de bagger in maar eentje voor de "gravel grinders" onder ons. Natuurlijk zorgen we er voor dat de rit ook goed te doen is voor de normale racefiets. Naast een ronde op de fiets staan gezelligheid, goede koffie en lekker eten natuurlijk op het menu.

Van 11:00u inloop bij  Meesterknecht voor koffie & instructies. Om 11:45u stappen we op de fiets voor een mooie ronde door de regio met een stop bij Hugo waar we verwend worden met een tweede kop koffie. Tussen 15:00u & 15:30 verwachte aankomsttijd en aansluitend eten bij Meesterknecht tot ±18:00u.

Het rondje word verreden in groepjes van 5-6 liefhebbers en betreft routes vanuit Amsterdam van ±60-70km en ±90-100km op basis van het: Samen Uit Samen Thuis principe.

GIRO DI CAFFE

In 2011 organiseerde we samen met De Eenhoorn en Pankra de eerste editie van Giro Di Caffè. Het werd een schitterende dag waarin we met een groep liefhebbers genoten van koffie en de fiets. Vanwege het succes organiseren we samen met enthousiaste partners verschillende ritten die in het teken staan van koffie en de fiets. Op de facebook.com/girodicaffe pagina vind je beelden en reacties over de voorgaande ritten.


OVER MEESTERKNECHT
Meesterknecht brings the very best of what cycling has to offer to Amsterdam. A bicycle shop and cafe established by and for cycling enthusiasts. From our spacious central location in the heart of Amsterdam, we provide the finest selection of road bikes, cycling clothing and accessories. Whether building your dream bike, servicing your ride or just making you a good coffee, the humble team at Meesterknecht is ready to equip you for your next success on the road; no matter how big or small. Meesterknecht is ook één van de plekjes waar je de blueOn kleding vind.

w. meesterknecht.cc
f. facebook.com/meesterknecht
a. Kerkstraat 168, Amsterdam


 


 


 


 

GIRO DI CAFFE | MEESTERKNECHT '15

Specificaties

Geef aan welke route je wilt rijden, je kan op de dag zelf eventueel nog wisselen.

Datum:
Zaterdag 14 maart '15

Verzorgd zijn:
Koffie & lekkers
Routes langs unieke plekjes
Maaltijd en drankjes na afloop
Exculsieve Giro Di Caffè koerspet

Mee brengen:
Fiets en Helm
Gezelligheid

Locatie:
Meesterknecht Kerkstraat 168, Amsterdam

Twitter