Giro di Caffe | Schicke Mütze '15 Giro di Caffe | Schicke Mütze '15 Giro di Caffe | Schicke Mütze '15 Giro di Caffe | Schicke Mütze '15 Giro di Caffe | Schicke Mütze '15

GIRO DI CAFFE | SCHICKE MüTZE '15

Samen met Schicke Mütze, het eerste verkooppunt van de blueOn kleding buiten Nederland verzorgen we een leuke dag. We laten jou en andere liefhebbers kennis maken met de mooiste plekjes uit de regio. Naast een ronde op de fiets staan gezelligheid, goede koffie en lekker eten natuurlijk op het menu.

Samen met Schicke Mütze nodigen we uit voor 'Giro Di Caffè - Edizione Schicke Mütze '15' op zaterdag 6 juni. Een gezamenlijk rondje, omdat we allemaal van fietsen en koffie houden! Van 11:00u inloop bij  Schicke Mütze voor koffie & instructies. Om 11:45u stappen we op de fiets. Tussen 15:00u & 15:30 verwachte aankomsttijd en aansluitend eten bij Schicke Mütze tot ±18:00u.

Het rondje word verreden in groepjes van 5-6 liefhebbers en betreft routes vanuit Düsseldorf van ±60-70km en ±90-100km op basis van het: Samen Uit Samen Thuis principe.

GIRO DI CAFFE

In 2011 organiseerde we samen met De Eenhoorn en Pankra de eerste editie van Giro Di Caffè. Het werd een schitterende dag waarin we met een groep liefhebbers genoten van koffie en de fiets. Vanwege het succes organiseren we samen met enthousiaste partners verschillende ritten die in het teken staan van koffie en de fiets. Op de facebook.com/girodicaffe pagina vind je beelden en reacties over de voorgaande ritten.


OVER SCHICKE MUTZE
Schicke Mütze is het eerste verkooppunt van de blueOn kleding

w. schickemuetze.de
f. facebook.com/SchickeMuetze
a. Talstr.22 - 24 Hinterhaus Düsseldorf

GIRO DI CAFFE | SCHICKE MüTZE '15

Specificaties

Geef aan welke route je wilt rijden, je kan op de dag zelf eventueel nog wisselen.

Datum:
Zondag 6 Juni '15

Verzorgd zijn:
Koffie & lekkers
Routes langs unieke plekjes
Maaltijd en drankjes na afloop
Exculsieve Giro Di Caffè koerspet

Mee brengen:
Fiets en Helm
Gezelligheid

Locatie:
Schicke Mütze Talstr. 22-24 Hinterhaus Düsseldorf

Twitter