Set merino Arm & Beenstukken Set merino Arm & Beenstukken Set merino Arm & Beenstukken Set merino Arm & Beenstukken Set merino Arm & Beenstukken

SET MERINO ARM & BEENSTUKKEN

De arm en beenwarmers zijn nieuw in de collectie en worden gemaakt in Nederland van dezelfde warme, zachte en elastische merino wol mix die ook voor de jas gebruikt word.

De elastische stof, wordt wederom gemaakt in Italië. De merino mix is zacht van binnen en heeft van buiten een mooie klassieke uitstraling. Merino reguleert je temperatuur op een natuurlijke manier. Het absorbeert het zweet van je lichaam en verspreidt dit, waardoor het snel verdampt en je droog blijft.

De arm en beenstukken zijn ideaal in combinatie met een kortemouwenshirt en broek voor als het nog te fris is om in blote armen en benen te rijden. En als het warmer wordt tijdens de rit dan kan je ze makkelijk uitdoen en in een zakje van je shirt steken. 


Pasvorm
Omdat de arm en beenstukken elastisch zijn produceren we voor de breedte de standaard Small, Medium en Large net zoals je van andere merken gewend bent. Maar daarnaast hebben we voor de lange fietsers onder ons een aparte serie die wat langer is dan de standaard serie. Een voorbeeld, als jij nu een smalletje hebt qua breedte maar het einde van de armstukken komt net tot aan je mouw, bestel dan de Small-Lang.


Service
Met onze passervice kan je in je eigen omgeving kleding passen op een moment dat het jou uitkomt! Je hebt hier 30 dagen de tijd voor en is helemaal gratis. Op de service pagina vind je ook meer informatie over de verstel- en herstel service.

SET MERINO ARM & BEENSTUKKEN

€ 85,00


Specificaties

  • Merino Technowool
  • Naad is plat gestikt
  • Siliconen rand aan bovenzijde
  • Reflecterend detail
  • Ook lengte maten

Beschikbaarheid

Small

In voorraad

Medium

In voorraad

Large

In voorraad

Small - La..

In voorraad

Medium - L..

In voorraad

Large - La..

In voorraad