Giro Di Caffe koerspetje Giro Di Caffe koerspetje Giro Di Caffe koerspetje Giro Di Caffe koerspetje

GIRO DI CAFFE KOERSPETJE

Het Giro Di Caffè koerspetje is gemaakt ter ere van de koffie ritten waarin genieten van koffie en de fiets centraal staan. In 2011 organiseerde we samen met De Eenhoorn en Pankra de eerste editie van Giro Di Caffè. Het werd een schitterende dag waarin we met een groep liefhebbers genoten van koffie en de fiets. Vanwege het succes organiseren we samen met enthousiaste partners verschillende ritten die in het teken staan van koffie en de fiets.

Op de blueOn road pagina vind je meer informatie over en kan je je inschrijven voor over de komende ritten. Op de facebook.com/girodicaffe pagina vind je beelden en reacties over de voorgaande ritten.

In het peloton worden petjes gedragen onder de helm ter bescherming tegen regen en zon. De petjes zijn dus niet alleen mooi, maar ook functioneel. Net als met zemen is er maar één bedrijf waar onze petjes vandaan kunnen komen. Al jarenlang komen de petjes van de meeste ploegen en fietskledingmerken uit het noorden van Italië. Onze petjes verschillen wel met die van deze wielerploegen. De antibacteriële tape en het brede elastiek zorgen voor meer comfort.


Service
Met onze passervice kan je in je eigen omgeving kleding passen op een moment dat het jou uitkomt! Je hebt hier 30 dagen de tijd voor en is helemaal gratis. Op de service pagina vind je ook meer informatie over de verstel- en herstel service.

GIRO DI CAFFE KOERSPETJE

€ 15,00


Specificaties

  • Een klassieke uitstraling 
  • Zacht en stevig en ademend katoen 
  • Bauwe blueOn antibacteriële tape in de binnenzijde
  • Stevige klep
  • One size fits most

Twitter