Klassieke wintermuts Klassieke wintermuts Klassieke wintermuts Klassieke wintermuts Klassieke wintermuts

KLASSIEKE WINTERMUTS

Een mooie winterse dag, de zon schijnt, het waait niet al te hard. Het enigste wat je er van weerhoud om lekker op de fiets te stappen is de temperatuur. De ervaren fietser weet dat je je hier goed op kunt kleden.

Laagjes is het toverwoord, en vooral je voeten, handen en hoofd goed inpakken. Voor het laatste hebben we deze klassieker terug gebracht. Hij beschermt je hoofd en oren tegen de koude wind en als je helm niet te strak zit dan past hij daar ook goed onder.

Qua design complimenteert hij de collectie, onze Italiaanse fabrikant maakte al jaren gelden dit model voor de helden van toen. Natuurlijk zijn de materialen iets veranderd,  de buitenste laag houd de wind en kou buiten. Aan de binnenzijde houd het zachte gaas je hoofd droog omdat dit eventueel zweet goed afvoert.

De klep houd de wind uit je gezicht, de comfortabele band aan de onderzijde van de muts houd je oren lekker warm en is om te slaan als de temperatuur iets hoger word.

Pasvorm
De Klassieke wintermuts is er in 1 maat die de meeste onder ons zeker zal passen.

Service
Met onze passervice kan je de kleding thuis gratis passen. Mocht tijdens het passen blijken dat de kleding niet bevalt, dan kan je deze binnen 14 dagen ongedragen en ongewassen terugsturen. Op de service pagina vind je ook meer informatie over de verstel- en herstel service.

KLASSIEKE WINTERMUTS

€ 27,50


Specificaties

  • 1 maat die de meeste onder ons past
  • De rib band is van 95% acryl en 5% elastaan
  • De rest is van 100% polyester
  • De band houd je oren warm
  • Het gaas voert vocht af
  • Klassieke uitstraling