Merino Armstukken Merino Armstukken

MERINO ARMSTUKKEN

De dag van de Ronde van Lombardije, begin oktober is de dag dat blueOn bike definitief in de remmen knijpt. Lees verder...


Op alle blueOn kleding ontvang je nu 75% korting. Is je maat uitverkocht neem dan contact op zodat we je bestelling mee kunnen nemen in 1 van de laatste productie series.


De arm en beenwarmers zijn nieuw in de collectie en worden gemaakt in Nederland van dezelfde warme en zachte merino wol mix als de jas.

De elastische stof, word wederom gemaakt in Italië. De merino mix is zacht van binnen en heeft van buiten een mooie klassieke uitstraling. Merino reguleert je temperatuur op een natuurlijke manier. Het absorbeert het zweet van je lichaam en verspreid dit, waardoor het snel verdampt en je droog blijft.

De armstukken zijn ideaal in combinatie met een korte broek voor als het nog te fris is om in blote been te rijden. En als het warmer word tijdens de rit dan kan je ze makkelijk uitdoen en in een zakje van je shirt steken. 


Pasvorm
Omdat de arm en beenstukken elastisch zijn produceren we voor de breedte de standaard Small, Medium en Large net zoals je van andere merken gewend bent. Maar daarnaast hebben we voor de lange fietsers onder ons een aparte serie die wat langer is dan de standaard serie. Een voorbeeld, als jij nu een smalletje hebt qua breedte maar het einde van de beenstukken niet zo ver onder de pijpen van je broek valt, bestel dan de Small-Lang.


Service
Met onze passervice kan je in je eigen omgeving kleding passen op een moment dat het jou uitkomt! Je hebt hier 30 dagen de tijd voor en is helemaal gratis. Op de service pagina vind je ook meer informatie over de verstel- en herstel service.

MERINO ARMSTUKKEN


Dit product is op het moment niet beschikbaar

Specificaties

  • Merino Technowool
  • Naad is plat gestikt
  • Siliconen rand aan bovenzijde
  • Reflecterend detail
  • Ook lengte maten