Musette Wol Musette Wol Musette Wol Musette Wol Musette Wol

MUSETTE WOL

De musettes, u kent ze wel. Elke koers zien we de soigneurs tijdens de ravitaillering met gevaar voor eigen leven de zorgvuldig geprepareerde katoenen tasjes aan hun renners proberen uit te rijken. De tasjes bevatten eerste levensbehoeften, de essentiële items die de coureur nodig heeft tijdens zijn reis.

Wij laten ons de vouwen niet uit de broek rijden en de finale koker zul je er zelf in moeten stoppen maar met de nieuwe wollen musettes sturen we je in ieder geval gesoigneerd op pad.

De musettes zijn op en van de fiets goed te combineren met de nieuwe wollen koerspetjes die in dezelfde keuren verkrijgbaar zijn. Met het formaat van 39x29 cm is de musette is ideaal om je kleine laptop of tablet in mee te nemen, maar een boek voelt zich er niet minder goed thuis in.

De reflecterende band zorgt er voor dat je in de avond ook gezien mag worden. Dit alles, samen met het geborduurde logo en de blauwe afwerkings-band aan de binnenzijde maken deze musettes veel meer dan een katoenen ravitailleringszakje.


 


 


 


 


 

MUSETTE WOL

€ 25,00


Specificaties

  • Gemaakt van 100% wol
  • Binnenzijde afgewerkt met blauw band
  • Voorzien van refelcterende band
  • Formaat 39x29cm
  • Met geborduurd blueOn logo

Beschikbaarheid

Twitter