Broek heren Broek heren Broek heren Broek heren

BROEK HEREN

Op de laatste kledingstukken ontvang je nu 75% korting.

Gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal, is deze broek geschikt voor urenlang fietsplezier. De klassieke ‘look’ zorgt voor een uitstraling waarbij iedereen zich prettig voelt.

De zeem kan alleen maar van Cytech komen. Zij maken de beste zemen voor de meest gerenommeerde fietskledingfabrikanten. De zeem is gemaakt van zachte, ademende en elastische materialen, aangevuld met extra comfort op de juiste plekken voor urenlang rijden zonder zadelpijn.
De bretels zorgen er voor dat de broek op zijn plek blijft. Ze zijn zacht en elastisch, waardoor ze op de huid gedragen kunnen worden. De naden zijn plat gestikt en lopen met de lichaamsvormen mee. Aan de onderzijde van de pijpen zorgen silicone stippen ervoor dat de broek niet omhoog kruipt.


Pasvorm
Met onze kleding richten wij ons qua pasvorm op het Nederlandse postuur. Aan de hand van de maattabellen weet je zeker dat je de juiste maat bestelt.
Service
Met onze passervice kan je in je eigen omgeving kleding passen op een moment dat het jou uitkomt! Je hebt hier 30 dagen de tijd voor en is helemaal gratis. Op de service pagina vind je ook meer informatie over de verstel- en herstel service.

BROEK HEREN


Dit product is op het moment niet beschikbaar

Specificaties

  • Zeem by CyTech
  • Zachte elastiek met silicone puntjes
  • Zakje achter op de rug