Shirt Lange Mouw Heren Shirt Lange Mouw Heren Shirt Lange Mouw Heren Shirt Lange Mouw Heren Shirt Lange Mouw Heren

SHIRT LANGE MOUW HEREN

Op de laatste kledingstukken ontvang je nu 75% korting.

Voor als het iets frisser is, het nieuwe blueOn lange mouwen shirt. Gemaakt in Nederland, met dezelfde pasvorm en materialen als het beproefde blueOn korte mouwen shirt.


Het shirt is gemaakt van de fijnste merinowol die direct op de huid gedragen kan worden. De stof wordt gemaakt in Italië door de experts van Pontetorto. Merino is zacht, ademend en het neemt vocht zeer snel op. Merino reguleert je temperatuur op een natuurlijke manier. Het absorbeert het zweet van je lichaam en verspreid dit, waardoor het snel verdampt en je droog blijft.
De merinowol is elastisch in de breedte, maar niet in de lengte. Door de volledige rits is het shirt makkelijk uit te trekken. De rits wordt aan de binnen- en bovenzijde afgeschermd door een zachte stof. Het shirt heeft drie zakjes op de achterkant van het shirt plus een vierde die afgesloten kan worden met een rits. Dit zakje is waterdicht en heeft een doorvoer voor bijvoorbeeld een mp3-speler. De siliconen gripper aan de onderzijde van het shirt zorgt ervoor dat het shirt niet omhoog kruipt en goed op zijn plek blijft zitten.


Pasvorm
Met onze kleding richten wij ons qua pasvorm op het Nederlandse postuur. Aan de hand van de maattabellen weet je zeker dat je de juiste maat bestelt.

Service
Met onze passervice kan je in je eigen omgeving kleding passen op een moment dat het jou uitkomt! Je hebt hier 30 dagen de tijd voor en is helemaal gratis. Op de service pagina vind je ook meer informatie over de verstel- en herstel service.

SHIRT LANGE MOUW HEREN

€ 140,00


Beschikbaarheid

Small

Uit voorraad

Medium

Uit voorraad

Large

Uit voorraad

X-Large

Uit voorraad

XX-Large

Uit voorraad

XXX-Large

In voorraad