Merino Jas Heren Merino Jas Heren Merino Jas Heren Merino Jas Heren Merino Jas Heren

MERINO JAS HEREN

De collectie groeit stap voor stap, nu is er ook een jas in een merino wol mix. Gemaakt in Nederland, iets ruimer met een hogere kraag maar met dezelfde snit als de beproefde blueOn shirts.


De elastische stof, word wederom gemaakt in Italië door de experts van Pontetorto. De merino mix is zacht van binnen en heeft van buiten een mooie klassieke uitstraling. Merino reguleert je temperatuur op een natuurlijke manier. Het absorbeert het zweet van je lichaam en verspreid dit, waardoor het snel verdampt en je droog blijft.

De merinowol is elastisch in de breedte, maar niet in de lengte. Door de volledige rits is het shirt makkelijk uit te trekken. De rits wordt aan de binnen- en bovenzijde afgeschermd door een zachte stof. Het shirt heeft drie zakjes op de achterkant van het shirt plus een vierde die afgesloten kan worden met een rits. Dit zakje is waterdicht en heeft een doorvoer voor bijvoorbeeld een mp3-speler. De siliconen gripper aan de onderzijde van het shirt zorgt ervoor dat het shirt niet omhoog kruipt en goed op zijn plek blijft zitten.


Pasvorm
Met onze kleding richten wij ons qua pasvorm op het Nederlandse postuur. Aan de hand van de maattabellen weet je zeker dat je de juiste maat bestelt.

Service
Met onze passervice kan je in je eigen omgeving kleding passen op een moment dat het jou uitkomt! Je hebt hier 30 dagen de tijd voor en is helemaal gratis. Op de service pagina vind je ook meer informatie over de verstel- en herstel service.

MERINO JAS HEREN

€ 160,00


Specificaties

  • Merino Technowool
  • Volledige rits met blokkering
  • Bescherming van de rits aan de binnen- en bovenzijde van het shirt
  • Afsluitbaar en waterdicht zakje met doorvoer voor mp3-spelers
  • Siliconen rand aan onderzijde van het shirt
  • Reflecterende details aan de achterzijde